Terrasoverkappingen Asse – Carport Asse

Op zoek naar een terrasoverkapping of carport in Asse? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met veel ervaring en waar de klant centraal staat? Doe een beroep op Sablon Projects voor uw carport of terrasoverkapping in Asse.

Contacteer ons en vertel ons over uw project en wij staan u bij met advies en denken mee over alle mogelijkheden. Hoe groot of moeilijk u project ook is, wij gaan geen moeilijke opdrachten of constructies uit de weg, elke opdracht zien wij als een uitdaging van ons vakmanschap.

Wij komen vrijblijvend tot bij u te Asse voor een eerste kennismaking en om u een prijsofferte op maat te kunnen geven. Naast een terrasoverkapping of carport kan u bij Sablon Projects ook terecht voor gevelbekleding, ramen en deuren en zonnewering.

Carport Asse

Voor een houten carport of een aluminium overkapping in Asse moet u bij Sablon Projects zijn. Bent u op zoek naar een betaalbare houten carport of aluminium overkapping om uw auto onder te parkeren?

Wij maken uw carport op maat. De mogelijkheden zijn zeer divers, alles naargelang uw wensen en budget: hout, aluminium, grootte, losstaande garagebox, carport gecombineerd met een tuinhuis of poolhouse, …

Wij ontwerpen & realiseren uw carport in Asse op maat & aan betaalbare prijzen.

Terrasoverkapping Asse

Een terrasoverkapping is in feite een soort van ‘open veranda’, een ‘afdak voor je terras’. Een terrasoverkapping kan nuttig zijn voor verschillende redenen: een overkapping of dak boven je terras, een extra plaats of opbergruimte, je kan er je wagen onderzetten, …

U kan bij ons terecht voor uw terrasoverkapping in aluminium en hout.

Houten terrasoverkapping

Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke uitstraling en past daardoor bij iedere woning en stijl. Er zijn heel wat houtsoorten waaruit je kan kiezen. Wij adviseren u hierover naargelang uw budget en stijl.

Alu terrasoverkapping

Naast een terrasoverkappingen met hout is aluminium ook een uitstekend materiaal voor uw terrasoverkapping. Het is licht, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Onze werkwijze

Als specialist in houtbewerking zijn we dan ook de geknipte partner om u advies te geven over een mogelijke carport of terrasoverkapping met hout en/of aluminium in regio Asse. Contacteer ons en we zitten graag vrijblijvend met u samen om samen te kijken naar uw wensen.

  1. Alles begint bij een vrijblijvend gesprek.
  2. We nemen met u contact op voor een gratis offerte op te stellen.
  3. Als u akkoord bent, gaan we uw carport en/of terrasoverkapping realiseren!