Gevelbekleding Asse

Houten gevelbekleding & aluminium gevelbekleding

Wenst u uw gevel in Asse een frisse look te geven? Heeft u een oude woning en wenst u uw gevel te renoveren? Doe een beroep op Sablon Projects voor het plaatsen van gevelbekleding in hout of aluminium te Asse.

De juiste soort gevelbekleding creëert een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis te Asse. U heeft hierbij de keuze uit verschillende stijlen en soorten.

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat staan we u bij met gratis advies over de verschillende mogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen. Wij specialiseren ons in de betere soorten gevelbekleding, nl. metaal (aluminium) en hout, waardoor u zeker kan zijn dat het eindresultaat mooi zal zijn en blijven door de jaren heen.

Naast het plaatsen van gevelbekleding kan u bij Sablon Projects in Asse ook terecht voor ramen en deuren, buitenschrijnwerk en zonwering voor buiten.

Hout & metaal (aluminium)

Houten

Hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw woning en kan op verschillende manieren gebruikt worden. De meest gebruikte houtsoorten zijn hardhout en thermohout omdat deze het meest duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen alle verschillende weersomstandigheden.

Aluminium

Aluminium is door de duurzame eigenschappen van aluminium ook uitermate goed geschikt voor gevels. Aluminium gaat niet roesten en is in principe ook onderhoudsvrij. Aluminium is tegenwoordig ook zeer populair door de gunstige eigenschappen van aluminium en vanwege de verschillende decoratieve mogelijkheden in afwerking.

Onze werkwijze

Contacteer ons en we zitten graag vrijblijvend met u samen bij uw thuis in Asse om samen te kijken naar uw wensen.

  1. Alles begint bij een vrijblijvend gesprek bj uw thuis in Asse..
  2. We nemen met u contact op voor een gratis offerte op te stellen.
  3. Als u akkoord bent, starten we met de uitvoering van de werken.